Dispositivos y accesorios
Strawberry and watermelon cake with Vanilla cream (Nico Moretto)
Prep. 30min
Total 3h 10min
12 portions
Ingredientes
Almond dacquoise
-
caster sugar250 g
-
almonds190 g
-
egg whites5
Watermelon layer
-
watermelon cut into slices and rind removed (approx. 5 mm thickness)¼
-
caster sugar1 tbsp
Vanilla cream
-
pouring (whipping) cream600 g
-
caster sugar60 g
-
natural vanilla extract3 tsp
Assembly
-
strawberries cut into halves, to decorate500 g
-
sugar2 tsp
-
pistachios roughly chopped, to decorate
-
rose petals dried (optional)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
39.1 mg
Proteína
6.5 g
Calorías
1758.4 kJ /
420.3 kcal
Grasa
26.7 g
Fibra
3.2 g
Grasas saturadas
12.1 g
Carbohidratos
42.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Chef favourites
57 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Brownie Brittle
40min
Fresh fruit tart (Thermomix® Cutter, using modes)
5h 55min
Pear twists on chocolate custard
Ninguna valoración
Mini Gugelhupf bundts
2h
Honey cake
49h 30min
Fraisier sponge
30h
La Cioccolata
15min
Tiramisu
5h 20min
Black forest cake
5h
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Tiropita (Greek cheese pie)
1h 10min
Mini carrot and almond cakes
1h 25min