Dispositivos y accesorios
Turmeric and ginger-infused chicken broth
Prep. 10min
Total 2h 30min
6 portions
Ingredientes
-
vegetable oil10 g
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (2 cm)1
-
celery or celeriac, cut into pieces (2 cm)50 g
-
raw chicken carcass (see Tips)1
-
water1200 g
-
piece fresh ginger unpeeled and cut into slices4 cm
-
piece fresh turmeric unpeeled and cut into slices4 - 6 cm
-
apple cider vinegar1 tsp
-
sea salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
390.2 mg
Proteína
12.3 g
Calorías
1258.6 kJ /
300.8 kcal
Grasa
25.7 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
7.1 g
Carbohidratos
4.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chilli crab with coconut rice and sambal (Mark LaBrooy)
1h 30min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30min
Browned chicken mince
20min
Shredded Lettuce
10min
Fish Stock
Ninguna valoración
Cooking White Rice
25min
Turmeric chicken bone broth (gut health)
2h
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40min
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Minted pesto with pea smash and poached eggs
30min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Brown rice
50min