Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g dried yellow split peas
- boiling water, for soaking
- 3 garlic cloves
- 2 cm piece fresh ginger, peeled
- 1 fresh long green chilli, deseeded if preferred and cut into halves
- 45 g ghee
- 200 g brown onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 10 fresh curry leaves
- 2 cardamom pods, crushed
- 110 g tandoori paste (see Tips)
- ½ tbsp garam masala (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 2 tsp curry powder
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 400 g water
- 400 g canned chopped tomatoes
- 1 bunch fresh silverbeet (approx. 320 g), stems removed and leaves finely shredded
- salt, to taste
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- cooked rice (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2399.8 kJ / 571.4 kcal
- Proteína
- 24.4 g
- Carbohidratos
- 73.2 g
- Grasa
- 15.8 g
- Grasas saturadas
- 8.1 g
- Fibra
- 17.1 g
- Sodio
- 1455.4 mg
Recetas alternativas
Tarka dal
30 min
Tomato and lentil dahl
35min
Sabji (vegetable) curry
30 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Red lentil cauliflower dahl
35min
Hearty lentil chilli
50min
Palak paneer
45 min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2 godz. 25 min
Lentil curry (dahl)
30 min
Ancho chilli and black bean stew
40min
Summer dahl
35min
Chhole (chickpea curry)
35min