Dispositivos y accesorios
Keftedes (meatballs)
Prep. 30min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
-
onion cut into quarters140 g
-
potato peeled and cut into pieces (2-3 cm)700 g
-
eggs3
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
vinegar3 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
dried mint (optional)1 tsp
-
breadcrumbs50 g
-
mince of choice (pork, chicken or beef)1000 g
-
oil to fry
-
lemon cut into wedges, to serve
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
392.9 mg
Proteína
26.3 g
Calorías
1967.3 kJ /
470.2 kcal
Grasa
30.4 g
Fibra
2.5 g
Grasas saturadas
10.5 g
Carbohidratos
21.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Apple strudel
1h 20min
Sautéing Chicken Strips
Ninguna valoración
Easy citrus pie
1h
South African yellow rice using rice mode
20min
Beef pierogi
1h
Grace's family biscuits
45min
Blackened Fish Burger
Ninguna valoración
Peppermint crisp tart
24h 20min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1h 10min
Freeform basic bread
1h 35min
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min