Dispositivos y accesorios
Keftethes (Greek meatballs)
Prep. 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only (see Tips)2 sprigs
-
olive oil plus 2-3 tablespoons extra for frying50 g
-
lamb mince broken into pieces (see Tips)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
plain flour for dusting
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
501.8 mg
Proteína
19.7 g
Calorías
1164.5 kJ /
277.2 kcal
Grasa
16.4 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
3.6 g
Carbohidratos
12.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Postcards from Greece
14 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1u.
Lamb Kibbeh
1u. 30min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1u. 5min
Lamb sfiha
1u. 20min
Umali
1u. 25min
Gozleme
1u. 40min
Falafel
25u. 30min
Baba ghanoush
1u.
Pear berry cereal
10min
Seekh kebabs
50min
Keftedes (meatballs)
2u. 30min
Gnocchi
1u. 40min