Dispositivos y accesorios
Keftethes (Greek meatballs)
Prep. 15min
Total 40min
6 portions
Ingredientes
-
brown onion (approx. 150 g), cut into quarters1
-
garlic clove1
-
fresh mint leaves only (see Tips)2 sprigs
-
olive oil plus 2-3 tablespoons extra for frying50 g
-
lamb mince broken into pieces (see Tips)500 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
breadcrumbs60 g
-
dried oregano1 tsp
-
plain flour for dusting
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
501.8 mg
Proteína
19.7 g
Calorías
1164.5 kJ /
277.2 kcal
Grasa
16.4 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
3.6 g
Carbohidratos
12.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Postcards from Greece
14 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Chicken in yoghurt
30min
Red beans and rice with turkey meatballs
1h
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Spiced lamb flatbread
2h
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1h
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Spiced lamb pie
40min
Lamb and feta meatballs
30min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min