Dispositivos y accesorios
Porcini mushroom risotto
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
eschalot cut into halves30 g
-
fresh porcini mushrooms cut into pieces (see Tips)300 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
Arborio rice320 g
-
dry white wine60 g
-
water800 g
-
sea salt (see Tips)1 tsp
-
unsalted butter cut into pieces1 ½ tbsp
-
fresh flat-leaf parsley chopped, to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
486 mg
Proteína
7.3 g
Calorías
1778.5 kJ /
425.1 kcal
Grasa
12.3 g
Fibra
2.9 g
Grasas saturadas
3.9 g
Carbohidratos
68.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Mushroom pâté
1h 15min
Baba ghanoush
1h
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, TM5)
35min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Kaiserschmarrn (sweet raisin pancake)
25min
Ratatouille
40min
Beetroot risotto
35min
Milanese risotto
25min
Asparagus and pipis (clams) risotto
1h 30min
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Taramasalata
15min