Dispositivos y accesorios
Grilled eggplant dip
Prep. 15min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.3 g
Calorías
374.6 kJ /
89.2 kcal
Grasa
5.5 g
Fibra
5.2 g
Carbohidratos
4.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Tuna dip
15min
Falafel
25h 30min
Baba ghanoush
1h
Tarator (tahini dip)
5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10min
Creamed spinach
15min
Cauliflower mash
25min
Avocado mayonnaise
15min
Revithia (chickpea soup)
24h 40min
Plum and raspberry chia puddings
2h 30min
Traditional hommus
25h 5min
Quinoa tabouli
12h 40min