Dispositivos y accesorios
Grilled eggplant dip
Prep. 15min
Total 2h
6 portions
Ingredientes
-
eggplants (approx. 900 g total), room temperature2
-
tahini2 tbsp
-
garlic cloves1 - 2
-
lemon juice20 g
-
sea salt to taste (optional - see Tips)
-
ground black pepper to taste
-
paprika to serve
-
fresh parsley leaves only, roughly chopped, for garnishing2 - 3 sprigs
-
extra virgin olive oil for drizzling
-
pita bread toasted, to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.3 g
Calorías
374.6 kJ /
89.2 kcal
Grasa
5.5 g
Fibra
5.2 g
Carbohidratos
4.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Baba ghanoush
1h
Fresh fennel salad
10min
Ricotta fruit tart
1h 30min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2h
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55min
Guacamole
10min
Basil pesto
10min
Eggplant cannelloni
1h 35min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35min
Crunchy quinoa patties with avocado smash
1h 30min
Wholemeal spelt pastry
35min
Coriander pesto
5min