Dispositivos y accesorios
Apple cider dressing
Prep. 5min
Total 5min
140 g
Ingredientes
-
eschalot cut into halves60 g
-
fresh chives4 sprigs
-
sunflower oil60 g
-
apple cider vinegar30 g
-
sea salt to taste4 pinches
-
Sichuan pepper to taste3 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 140 g
Sodio
472.6 mg
Proteína
1.6 g
Calorías
2433.3 kJ /
581.6 kcal
Grasa
60.1 g
Fibra
2.1 g
Grasas saturadas
7.8 g
Carbohidratos
10.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dressings
17 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Wild Mushroom Ragu with Spiralized Zucchini Pasta
40min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Spiralized Korean Cucumber Salad
25min
Beetroot and horseradish relish
50min
Ranch Dressing
2h 15min
Lemony Apple Cider Vinaigrette
5min
Blueberry jam
35min
Fruit platter with lemon and honey dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
French dressing
5min
Maple pecan ice cream
26h 30min
Fresh jalapeño dip
5min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min