Dispositivos y accesorios
Taiwanese traditional Pork floss
Prep. 20min
Total 1h 40min
180 g
Ingredientes
-
pork tenderloin cut into pieces (approx. 3 cm)300 g
-
vegetable oil10 g
-
soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Shaoxing wine (Chinese cooking wine)20 g
-
water150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 180 g
Sodio
2360 mg
Proteína
65.4 g
Calorías
2713.3 kJ /
648.5 kcal
Grasa
20.7 g
Fibra
0.3 g
Grasas saturadas
5.1 g
Carbohidratos
43 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sesame Crème
10min
Black sesame cream soup
15min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Braised pork belly
55min
XO sauce
1h 50min
White Radish Pork Rib Soup
3h
Authentic Meat Floss
1h 40min
Salted Chicken
5h 10min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min