Dispositivos y accesorios
Luo bo gao (radish cakes)
Prep. 25min
Total 25h 20min
10 slices
Ingredientes
-
plain flour30 g
-
rice flour150 g
-
water plus extra for soaking1400 g
-
salt2 tsp
-
dried shiitake mushrooms4 - 5
-
boneless skinless pork belly cut into pieces (1 cm)50 g
-
Chinese white radish peeled and cut into pieces (4-5 cm - see Tips)500 g
-
dried shrimp (see Tips)30 g
-
eschalots2
-
vegetable oil30 g
-
Chinese sausages (lap cheong), cut into thin slices (5 mm - see Tips)2
-
caster sugar20 g
-
light soy sauce2 tsp
-
spring onions/shallots cut into thin slices2
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 10 slices
Sodio
6903.4 mg
Proteína
70.3 g
Calorías
7416.2 kJ /
1765.8 kcal
Grasa
86 g
Fibra
16.6 g
Grasas saturadas
23.8 g
Carbohidratos
171.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Around Asia
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Sesame Crème
10min
Buddha's Delight
55min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Soy milk
24h 30min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Black Sesame Glutinous Rice Dumplings
30min
Yam Rice
45min
Authentic Meat Floss
1h 40min
Dried Shrimp Sambal
55min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min