Dispositivos y accesorios
Carrot top pesto
Prep. 5min
Total 15min
490 g
Ingredientes
-
baby carrot tops only (approx. 30 g)1 bunch
-
water to soak
-
pepitas80 g
-
almonds or nuts of choice100 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil plus extra to cover150 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)80 g
-
lemon juice only, to taste½
-
ground black pepper2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 490 g
Sodio
1124.1 mg
Proteína
75.2 g
Calorías
11269.4 kJ /
2693.5 kcal
Grasa
258.5 g
Fibra
19.3 g
Grasas saturadas
47 g
Carbohidratos
39.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20min
The best ricotta gnocchi
3h 45min
Dukkah
10min
Pumpkin seed mix
40min
Roast beef and rhubarb chutney pies
2h 15min
Lemon curd
20min
Vegan Coconut Yoghurt
12h 15min
Natural yoghurt (mixing bowl method)
11h
Creamy vanilla yoghurt
13h
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
40min
Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Edna's lemon curd tea cakes
30min