
Dispositivos y accesorios
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
Prep. 15min
Total 1h 20min
4 portions
Ingredientes
-
hazelnuts50 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
water1700 g
-
Brussels sprouts outer leaves removed, halved400 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
olive oil plus 1 Tbsp1 tsp
-
orecchiette pasta (or any dried short pasta eg. penne)320 g
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
unsalted butter diced120 g
-
fresh sage leaves6
-
lemon cut in wedges, for garnishing1
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
718 kcal /
3003 kJ
Proteína
20 g
Grasa
41 g
Carbohidratos
73 g
Fibra
8 g
Grasas saturadas
19 g
Sodio
1129 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Calendar 2022
12 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda