Versiones compatibles
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Mint Yoghurt
- 1 garlic clove
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- 400 g Greek yoghurt
- 10 g lemon juice, freshly squeezed
- 15 g olive oil
- ½ tsp fine sea salt
- 50 g pomegranate seeds
Aubergine Paneer Rolls
-
30
g ghee
o bien unsalted butter - 350 g aubergines, sliced lengthways (approx. 4 mm thick), approx. 10 slices
- 30 g fresh baby spinach, washed
- 150 g paneer cheese, cut in sticks (5 cm x 1.5 cm)
Red Lentils
- 150 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 1 red chilli, deseeded, halved
- 1 tsp curry powder
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground turmeric
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground cardamom
- ½ tsp fine sea salt
-
40
g ghee
o bien unsalted butter - 1 tsp mustard seeds
- 200 g dried red lentils, rinsed
- 350 g tinned chopped tomatoes
- 700 g water
-
1 ½
tsp vegetable stock paste, homemade
o bien 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 30 g fresh baby spinach, washed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2456 kJ / 587 kcal
- Proteína
- 29 g
- Carbohidratos
- 55.8 g
- Grasa
- 30.3 g
- Grasas saturadas
- 15.8 g
- Fibra
- 13.3 g
- Sodio
- 0.7 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50 min
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25 min
Aubergine and Sweet Potato Shakshuka with Garlic Cashew Cream
1h
Polenta with Ratatouille
1 godz. 20 min
Crispy Korean Tofu
1 godz. 20 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40 min
Aubergine Parmigiana - Parmigiana di melanzane
1h