Versiones compatibles
Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Yorkshire puddings
- 100 g milk
- 140 g plain flour
- ½ tsp sea salt
- 100 g cold water
- 4 eggs
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (e.g. rib roast, rump and sirloin - see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 20 g tomato paste
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 2 bunches broccolini, trimmed
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 30 g plain flour
- 1 tsp VEGEMITE® (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Proteína
- 120.4 g
- Carbohidratos
- 29.5 g
- Grasa
- 36.5 g
- Grasas saturadas
- 12.3 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 997 mg
Recetas alternativas
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 Std.
Prawn and saffron arancini
25 Std.
Cottage pie
1h 30min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15min
Traditional gravy
25 Min
Retro prawn cocktail
20 Min
Rhubarb crumble
45 Min
Sage and black garlic butter
10 Min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Rosemary and eschalot gravy
30 Min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Traditional sausage rolls
50 Min