Dispositivos y accesorios
Tomato and olive tapenade mini bruschette
Prep. 10min
Total 20min
12 portions
Ingredientes
-
pitted black olives premium quality120 g
-
baby pickled capers1 tsp
-
anchovy fillet1
-
fresh thyme leaves only1 tsp
-
extra virgin olive oil plus extra to brush2 tbsp
-
freshly squeezed lemon juice1 tsp
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
-
baguette cut into slices (1 cm thick) and toasted1
-
tomatoes deseeded and cut into small pieces100 g
-
fresh basil leaves torn5 - 6
-
feta cheese crumbled, to serve80 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
349 mg
Proteína
3.8 g
Calorías
580.9 kJ /
138.3 kcal
Grasa
8.6 g
Fibra
1.1 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
10.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix creating something incredible
92 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55 Min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 Min
Tapenade
10 Min
Mulled white wine
15 Min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 Min
Coleslaw with Thermomix® Cutter
10 Min
Beef Wellington
2 Std. 15 Min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1 Std. 25 Min
Prawn saganaki with feta
35 Min
Parfait au chocolat with summer berries (Nico Moretti)
8 Std. 20 Min
Scallops with pea purée
25 Min