Gin-cured ocean trout salad
TM6 TM5 TM31

Gin-cured ocean trout salad

4.5 (2 valoraciones )

Ingredientes

Cured ocean trout

  • 500 - 800 g ocean trout fillet, trimmed, boned, skin removed
  • 1 star anise
  • 5 juniper berries
  • 1 tsp pink peppercorns
  • 1 tsp caraway seeds
  • 1 tsp coriander seeds
  • 125 g sugar
  • 125 g sea salt
  • 2 lemon peel strips, no white pith (4 cm)
  • 100 g gin of choice (see Tips)

Salad

  • 3 radishes, trimmed and thinly sliced
  • ½ cucumber, sliced
  • 1 tbsp extra virgin olive oil, to drizzle
  • 4 sprigs fresh chives, chopped to garnish
  • micro herbs, to serve
  • crème fraîche, to serve
  • bread, toasted to serve (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1326.8 kJ / 315.9 kcal
Proteína
26.3 g
Carbohidratos
21.5 g
Grasa
14.3 g
Grasas saturadas
3.8 g
Fibra
0.4 g
Sodio
2029 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas