Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g hot smoked trout (see Tips)
- 120 g water
- 1 tsp gelatine powder
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 2 - 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 60 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp lemon juice
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 120 g cream cheese
- 2 - 3 drops Tabasco® sauce (optional)
- 120 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1756.6 kJ / 418.3 kcal
- Proteína
- 17.7 g
- Carbohidratos
- 1.8 g
- Grasa
- 38.4 g
- Grasas saturadas
- 16.9 g
- Fibra
- 0.3 g
- Sodio
- 316.9 mg
Recetas alternativas
Caramelised onion jam gravy
2u. 5min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Basil oil
10min
Cauliflower gratin
1h
Gorgonzola panna cotta with pear & walnut salad
3h 55min
Gin and lime pie
3h 10min
Parsnip and bean mash
25 min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20 min
Leek and smoked salmon dip
55 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1h