Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 40 g shallots
- 10 g old ginger, cut in thin slices
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 20 g cooking oil
- 600 g whole chicken legs, (approx. 2 legs), preferably kampung chicken, cut in pieces (4-5 cm)
- 8 dried shiitake mushrooms, soaked to soften, stems removed
- 500 g water
- 3 dried scallops, large-sized, soaked to soften
- 6 abalones, small-sized, soaked and cleaned (see tips)
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tbsp light soy sauce
- 1 ½ tsp salt
- 1 ½ tsp dark soy sauce
- 1100 g chicken stock
- 200 g dried sea cucumbers, soaked to soften and cleaned, cut in pieces
- 15 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 50 g broccoli florets, boiled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 686 kJ / 164 kcal
- Proteína
- 18 g
- Carbohidratos
- 8 g
- Grasa
- 7 g
- Grasas saturadas
- 1 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 1527 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Mapo tofu
15 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Curry chicken
1h
Chicken porridge with century egg
30min
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Yam Rice
45 min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
45 min
Dried Shrimp Sambal
55 Min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Tomato-egg soup
20min