Dispositivos y accesorios
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
Prep. 10min
Total 50min
8 portions
Ingredientes
-
water2250 g
-
waxed duck thigh rinsed1
-
waxed pork belly350 g
-
premium soy sauce40 g
-
first draw soy sauce40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
1 tsp raw sugarlump sugar (opcional)1 tsp
-
Basmati rice rinsed300 g
-
Chinese sausages (approx. 2 sausages), blanched100 g
-
Chinese liver sausages (approx. 2 sausages)100 g
-
French beans cut in 6 cm length150 g
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
21 g
Calorías
2044 kJ /
489 kcal
Grasa
22 g
Fibra
6 g
Carbohidratos
48 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian All-in-One
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Sesame Crème
10 Min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 Std. 10 Min
Vinegar Pork Knuckle
3 Std. 15 Min
Salted Fish Pork Belly
30 Min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 Min
Rice Wine Chicken
30 Min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 Std. 10 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Yam Rice
45 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min