Dispositivos y accesorios
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
Prep. 10min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
dried shrimp (see Tips)20 g
-
water for soaking
-
dried shiitake mushrooms10 g
-
garlic cloves3
-
vegetable oil30 g
-
carrot cut into thin slices60 g
-
Chinese cabbage (wombok) rinsed and cut into pieces (4-5 cm)500 g
-
salt1 pinch
-
ground white pepper2 pinches
-
gluten free cornflour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil4 - 5 drops
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
353.6 mg
Proteína
3.2 g
Calorías
470.3 kJ /
112 kcal
Grasa
8.8 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
4.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Around Asia
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Tomato-egg soup
20 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Yam Rice
45 min
Braised Yee Mee
30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min