Pasta e fagioli (Pasta and beans)
TM6 TM5

Pasta e fagioli (Pasta and beans)

4.0 (71 valoraciones )

Ingredientes

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred, cut into pieces
  • 1 garlic clove
  • 50 g olive oil
  • 1 celery stalk, leaves included, cut into pieces
  • 800 g canned borlotti beans (2 cans), drained and rinsed (approx. 500 g after draining)
  • 2 ripe tomatoes, cut into halves
  • 2 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 900 g water
  • 300 g small dried pasta (e.g. ditali, macaroni)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1618.1 kJ / 385.3 kcal
Proteína
15.2 g
Carbohidratos
52.5 g
Grasa
12.3 g
Grasas saturadas
3 g
Fibra
6.7 g
Sodio
689.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas