Creamy capsicum and zucchini soup
TM6 TM5 TM31

Creamy capsicum and zucchini soup

4.3 (167 valoraciones )

Ingredientes

  • 300 g red capsicum, deseeded and cut into pieces (approx. 2 cm)
  • 300 g zucchini, 100 g cut into pieces (1 cm) and 200 g cut into larger pieces (2 cm)
  • 40 g olive oil
  • 1 brown onion (approx. 120 g), cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
  • 1 pinch cayenne pepper
  • 500 g water
  • 50 g pouring (whipping) cream
  • 1 pinch ground black pepper

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
740.8 kJ / 176.3 kcal
Proteína
3 g
Carbohidratos
6.4 g
Grasa
15 g
Grasas saturadas
4.5 g
Fibra
3.3 g
Sodio
129.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas