Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 garlic clove
- 80 g brown onion, cut into pieces
- 30 g olive oil
- 500 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 220 g leek, white part only, cut into pieces
- 370 g nadine potatoes, cut into pieces
- 8 chicken tenderloins (approx. 400 g)
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 1 pinch salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- 180 g zucchini, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 340 g carrots, peeled into tagliatelle (see Tips)
- 1 ½ tbsp crème fraîche
- 2 tsp Dijon mustard
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1340.3 kJ / 319 kcal
- Proteína
- 27.3 g
- Carbohidratos
- 21.2 g
- Grasa
- 12.4 g
- Grasas saturadas
- 3.5 g
- Fibra
- 7.1 g
- Sodio
- 426.9 mg
Recetas alternativas
Herb and garlic dip
10 Min
Brazilian cheese puffs
20 mnt
Basic bread
1h 35 min
Custard
10 Min
Beetroot salad
10 Min
Mushroom risotto
30min
Béchamel sauce
20 mnt
Mashed potatoes
40min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
All-in-one 'roast' beef
1 godz. 30 min
Fruity dream (soft serve ice cream)
5min
Meatloaf with red sauce
1 godz. 15 min