Black Rice Risotto with Mixed Seafood
TM6 TM5

Black Rice Risotto with Mixed Seafood

3.3 (15 valoraciones )

Ingredientes

  • 4 oz yellow onions, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 9 oz black rice, rinsed
  • 8 oz squid rings, raw (approx. 8 tubes)
  • 3 ½ oz dry white wine
  • 16 oz fish stock
  • 1 tsp salt, to taste
  • 12 oz large shrimp, raw, peeled, deveined
  • 4 oz red bell pepper, quartered, thinly sliced
  • 1 oz unsalted butter, cubed
  • ½ tsp paprika, to taste
  • fresh parsley, to garnish
  • 1 lemon, cut in wedges

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1456 kJ / 348 kcal
Proteína
19 g
Carbohidratos
38 g
Grasa
12 g
Grasas saturadas
4 g
Fibra
2 g
Sodio
850 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas