Dispositivos y accesorios
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Prep. 25min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
491.4 mg
Proteína
10.6 g
Calorías
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Grasa
23 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
4.4 g
Carbohidratos
18.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mix, Grab and Go!
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Pico De Gallo
15min
Tinga de Pollo (TM5 Metric)
30min
Gazpacho
1h 15min
Rosemary Polenta with Mushrooms
1h 40min
Biltmore Chicken Posole
1h 30min
Chicken and Quinoa Salad
50min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Mushroom Risotto
30min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Caesar Salad
30min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Beef Empanadas
1h 10min