Dispositivos y accesorios
Spanish Tortilla - Tortilla Española
Prep. 25min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus extra to fry3 ½ oz
-
water3 ½ oz
-
yellow onions cut in half moons, sliced thinly (approx. 1/16 in.) (see Tip)7 oz
-
waxy potatoes e.g. Yukon Gold, cut in half moons peeled and sliced (approx. ¼ in.) (see Tip)17 ½ oz
-
fine sea salt1 tsp
-
large eggs6
-
ground black pepper¼ tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
491.4 mg
Proteína
10.6 g
Calorías
1341.5 kJ /
320.6 kcal
Grasa
23 g
Fibra
2.4 g
Grasas saturadas
4.4 g
Carbohidratos
18.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Mix, Grab and Go!
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Guacamole
5min
Gazpacho
1h 15min
Basil Pesto
10min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1h
Ham and Béchamel Croquettes
9h 50min
Mushroom Risotto
30min
Prosciutto and Provolone Risotto
30min
Red Pepper Spanish "Tortilla" with Olive Tapenade
55min
Salmon Tartare
10min
Chocolate Mousse
3h 20min
Garlic Shrimp and Grits
1h 10min
Chicken and Avocado Arepas
1h