Dispositivos y accesorios
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Prep. 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
-
small littleneck clams24 oz
-
water divided42 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed3
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
14 g
Calorías
1506 kJ /
360 kcal
Grasa
6 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
61 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Italian Pasta
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Sambal Belacan
10min
Steamed Whole Fish
45min
Summer Bolognese Bowl
45min
Clams in White Wine with Cilantro
25min
Sambal Petai Prawns
20min
Stir-Fried Vegetables
15min
Quick Beef Pho
45min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1h
Egg Drop Soup
45min
Thai Style Fried Mee Hoon
30min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10min