Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 lemon, peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp fennel seeds
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 1 ½ tsp fresh ground pepper, to taste, divided
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz parsnips, diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
- 6 oz carrots, diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
-
10
oz Yukon gold potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
o bien 10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.) - 4 ½ oz celery, cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
- 4 oz pearl barley
- 22 oz water
- 2 heaping tsp vegetable stock paste
- 1 oz tomato paste
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
8
oz baby portobello mushrooms, sliced
o bien 8 oz sugar snap peas - parsley, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1452 kJ / 347 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 65 g
- Grasa
- 8 g
- Fibra
- 12 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Vegetarian Chili
50min
Lentil Mushroom Stroganoff
55min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40min
Split Pea Soup
1h 25min
Lentil Moussaka
2h 20min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55min
Minestrone
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Greek Lentils and Rice
40min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Vegan Cashew Sauté
35min
White Bean Soup
2h 45min