Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 lemon, peel only, no pith (approx. 0.5 oz of peel)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 tsp fennel seeds
- 1 ½ tsp salt, to taste, divided
- 1 ½ tsp fresh ground pepper, to taste, divided
- 5 oz yellow onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 1 oz olive oil
- 5 ½ oz parsnips, diced (½ in.) (approx. 3 med. parsnips)
- 6 oz carrots, diced (½ in.) (approx. 4 med. carrots)
-
10
oz Yukon gold potatoes, cubed (½ in.), (approx. 3 med. potatoes)
o bien 10 oz sweet potatoes, cubed (½ in.) - 4 ½ oz celery, cut into pieces (¼ in.) (approx. 5 stalks)
- 4 oz pearl barley
- 22 oz water
- 2 heaping tsp vegetable stock paste
- 1 oz tomato paste
- 1 can diced tomatoes (approx. 14.5 oz)
-
8
oz baby portobello mushrooms, sliced
o bien 8 oz sugar snap peas - parsley, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1452 kJ / 347 kcal
- Proteína
- 7 g
- Carbohidratos
- 65 g
- Grasa
- 8 g
- Fibra
- 12 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Chunky Vegetable Barley Soup
1h
Lentil Mushroom Stroganoff
55 Min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1 Std. 5 Min
Minestrone
45min
Smoky Black Bean Soup
35min
Broccoli Red Lentil Soup
30 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 Std. 5 Min
Vegetarian Chili
50min