Dispositivos y accesorios
Spelt bread
Prep. 15min
Total 26h
915 g
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 915 g
Sodio
3970.3 mg
Proteína
88 g
Calorías
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Grasa
14.7 g
Fibra
66.6 g
Grasas saturadas
2.4 g
Carbohidratos
455.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sourdough at home
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sourdough potato bread
5h
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
Ninguna valoración
Almond Milk (Metric)
1h 20min
Five seed bread
1h 50min
Candied spiced pumpkin
24h 30min
Raw Chocolate, Raspberry and Macadamia Bars
2h 55min
Artisan potato bread
2h 5min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3h 45min
Coconut Milk
20min
Spelt Bread
1h 45min
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Fermented beetroot dip
25h