Dispositivos y accesorios
Spelt bread
Prep. 15min
Total 26h
915 g
Ingredientes
Rye starter
-
filtered water100 g
-
rye flour100 g
-
Mother sourdough starter (see Tips)100 g
Spelt dough
-
spelt grains (see Tips)500 g
-
extra virgin olive oil to grease
-
filtered water300 g
-
salt10 g
-
butter to grease
-
ice cubes (approx. 10)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 915 g
Sodio
3970.3 mg
Proteína
88 g
Calorías
9144.1 kJ /
2185.5 kcal
Grasa
14.7 g
Fibra
66.6 g
Grasas saturadas
2.4 g
Carbohidratos
455.9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sourdough at home
10 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Sourdough pizza base
3h 5min
Rye sourdough baguettes
27h 20min
Mother sourdough starter
108h 20min
Paleo Sandwich Bread
1h 30min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3h 20min
Rye sourdough loaf
18h 20min
Rustic Sourdough Bread
28h 10min
Rye seed loaf
28h 10min
Sourdough Rye
51h 10min
German Bread
4h 15min
Everyday sourdough loaf
4h 20min
Fruit and nut loaf
27h 50min