Dispositivos y accesorios
Aperol® and lemon sour with aquafaba foam
Prep. 5min
Total 10min
4 portions
Ingredientes
-
raw sugar30 g
-
lemon peel (4 cm strips), no white pith2 pieces
-
ice cubes200 g
-
lemon flesh only, no white pith, pips removed130 g
-
Aperol®150 g
-
aquafaba (see Tips)60 g
-
dehydrated orange slices to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
6.7 mg
Proteína
1.2 g
Calorías
341.1 kJ /
81.5 kcal
Grasa
0.1 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
13.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Less waste, more food with Thermomix®
70 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
15min
Mustard and cheddar mash
30min
Charcoal waffle cones
35min
Hugo Spritz
25h 10min
Sweet Potato Fritters with Greek Yoghurt, Smoked Salmon and Chives (TM5)
Ninguna valoración
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Everyday gourmet butter
35min
Summer daze
10min
Virgin watermelon margarita
6h 10min
Sherbet mimosas
10min
Caesar salad dressing
10min
Faworki (crostoli)
2h