Dispositivos y accesorios
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
Prep. 10min
Total 50min
490 g
Ingredientes
Ajvar (capsicum and eggplant dip)
-
red capsicums (approx. 420 g), cut into halves and deseeded2
-
eggplant (approx. 350 g), cut into halves lengthways1
-
extra virgin olive oil plus extra to drizzle40 g
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if preferred1
-
pitted Kalamata olives6
-
fresh flat-leaf parsley leaves only4 sprigs
-
sea salt2 pinches
-
ground smoked paprika2 pinches
-
lemon juice20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 490 g
Sodio
403.9 mg
Proteína
9.9 g
Calorías
2655.9 kJ /
634.8 kcal
Grasa
44 g
Fibra
24.4 g
Grasas saturadas
6.4 g
Carbohidratos
58.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Dips & savoury spreads
52 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Rye Bread Rolls- Bürli
12h
Ajvar (Red capsicum and eggplant dip)
50min
Jalapeño Cornbread with Maple Butter
Ninguna valoración
TM7 Demo (NZ)
1h 30min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer)
45min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Hearty minestrone with herb gremolata
40min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5min
Soula's Spanakopita
1h 35min
Zucchini cheddar slice
45min