Dispositivos y accesorios
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
Prep. 15min
Total 3h 20min
15 slices
Ingredientes
-
linseeds (flaxseeds)20 g
-
pepita seeds plus extra to sprinkle50 g
-
sunflower seeds plus extra to sprinkle50 g
-
water200 g
-
milk plus extra to brush200 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
caster sugar1 tsp
-
grapeseed oil plus extra to grease20 g
-
baker's flour400 g
-
rye flour100 g
-
wholemeal plain flour100 g
-
bread improver (see Tips)2 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
8.2 mg
Proteína
7.5 g
Calorías
876.7 kJ /
209.7 kcal
Grasa
6.9 g
Fibra
3.7 g
Grasas saturadas
1.1 g
Carbohidratos
27.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Soft Chinese bread rolls
1 h 20 min
Date and nut balls
20 min
Orange sponge cake
1 h
High protein brownies
20 min
Spiralized Zucchini Pasta with Broccoli Pesto
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min
Warming turmeric and ginger drink
10 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 h 20 min
Rye bread rolls
12 h
Spiced fruit loaf
2 h 30 min
Thermomumma white sandwich bread loaf
3 h 30 min
Community fave brown rice salad
55 min