Dispositivos y accesorios
Lala Clam Soup Meehoon
Prep. 10min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
lala clams with shells500 g
-
water2600 g
-
salt2 heaped tbsp
-
dried mee hoon (rice vermicelli)200 g
-
fresh ginger cut in slices60 g
-
garlic clove1
-
bird's eye chillies2
-
cooking oil30 g
-
sesame oil (roasted)½ tsp
-
hot water for blanching
-
Chinese cabbage cut in large chunks300 g
-
fish sauce (opcional)2 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)60 g
-
chicken stock powder2 tsp
-
white pepper powder1 pinch
-
salt to taste2 ½ tsp
-
wolfberries (goji)20 g
-
fresh coriander leaves only, chopped, to garnish2 sprigs
-
fried garlic to garnish10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcional)1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
2785 mg
Proteína
17.1 g
Calorías
1435.9 kJ /
343.2 kcal
Grasa
8.1 g
Fibra
2.3 g
Grasas saturadas
1.2 g
Carbohidratos
47.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Old Cucumber Soup
Ninguna valoración
Braised Dongpo Pork
Ninguna valoración
Rainbow Spiral Yam Mooncake
2h
Dark Chocolate Matcha Ice Cream Mooncake
Ninguna valoración
Char Kway Teow
25min
Peach Gum Snow Fungus Dessert
Ninguna valoración
Four Heavenly Kings
Ninguna valoración
Braised Potatoes With Mince Meat
30min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Green Papaya Fish Soup
2h 15min
Cereal Prawns
30min
Chwee Kueh (Steamed Rice Cake with Pickled Radish and Dried Shrimp)
1h