Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 2 carrots, cut into pieces
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 1 sprig fresh sage, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 40 g unsalted butter
- 500 g stewing beef (gravy beef or chuck steak), cut into pieces (3 cm)
- 3 tbsp cornflour
- 6 - 10 button mushrooms, cut into quarters
- 100 g bacon, cut into pieces (2 cm) (opcional)
- 200 g Guinness®
- 1 tbsp fish sauce (opcional)
- salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 3 - 4 sheets puff pastry (see Tips)
- 1 egg, lightly beaten
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2640.2 kJ / 628.6 kcal
- Proteína
- 32.3 g
- Carbohidratos
- 47.9 g
- Grasa
- 32.4 g
- Grasas saturadas
- 14.4 g
- Fibra
- 8.6 g
- Sodio
- 1261.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min
Pea and ham soup
2h 20min
Chorizo and chicken pasta
50min
Sweet and sour meatballs with vegetables
50min
Twice-cooked pork belly with lentils
5h 30min
Chicken, leek and corn pie
1h 15min
Pork with black bean sauce
30min
Beef ragu
1 Std. 25 Min
Meatballs in tomato sauce (TM5)
3h 40min
Lamb spezzatino
1 Std. 45 Min
Pork meatballs with couscous
50min
Mongolian lamb hot pot
3 Std. 25 Min