Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 800 g beef brisket, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 20 g fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)
- 20 g olive oil
- 200 g red onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred and cut into pieces (optional)
- 180 g capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
- 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tsp instant granulated coffee
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2205.4 kJ / 525.1 kcal
- Proteína
- 53.8 g
- Carbohidratos
- 17.7 g
- Grasa
- 24.1 g
- Grasas saturadas
- 10 g
- Fibra
- 10.2 g
- Sodio
- 795 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30 Min
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Beef fajitas
30 Min
Chilli con carne
40 Min
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 Std. 20 Min
Glazed carrots with honey
1 Std. 10 Min
Beef and mushroom stroganoff
40 Min
Teriyaki chicken thighs
2 Std. 10 Min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min