Dispositivos y accesorios
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
Prep. 10min
Total 10h 25min
6 portions
Ingredientes
Ginger sugar syrup
-
water200 g
-
white sugar100 g
-
palm sugar100 g
-
fresh ginger cut into slices50 g
-
pandan leaves (optional)4
Douhua
-
dried soybeans200 g
-
water plus extra to soak and cook2250 g
-
Glucono Delta Lactone (GDL) (see Tips)½ tsp
-
cornflour1 tbsp
-
water1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
24.5 mg
Proteína
3.8 g
Calorías
762 kJ /
182.1 kcal
Grasa
1.7 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
39.6 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Around Asia
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Hand Ripped Cabbage
20min
Bingka Ubi (Baked Tapioca Cake)
1h 10min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50min
Hainanese Chicken Rice
4h 5min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1h 40min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1h
Dried Chilli Mee Hoon Kueh
1h 30min
Hainanese chicken and rice
1h 50min
All-in-one chicken congee
35min
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3h 30min