Dispositivos y accesorios
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
Prep. 10min
Total 35min
6 portions
Ingredientes
-
eggs6
-
water800 g
-
salt½ tsp
-
dashi powder (see Variation)½ tsp
-
soy sauce2 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
pork mince (opcional)100 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced, or any small mushrooms, sliced30 g
-
medium raw prawns6
-
frozen green peas (approx. 25 g)30
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
12 g
Calorías
576 kJ /
138 kcal
Grasa
9 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fabulous Flavour on Every Level
72 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min
Summer seafood soup
45min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Chicken porridge with century egg
30min
Mantou buns
1h 30min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Rice Wine Chicken
30min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1h 45min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40min