Dispositivos y accesorios
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
Prep. 5min
Total 1h 15min
15 pieces
Ingredientes
-
self-raising flour150 g
-
baking soda¾ tsp
-
caster sugar200 g
-
water1600 g
-
coconut milk warm (see tips)150 g
-
pandan leaves tied into knots3
-
salt⅛ tsp
-
eggs A-sized (65 g each)3
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
224 mg
Proteína
2 g
Calorías
515 kJ /
123 kcal
Grasa
3 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
21 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Sweet Treats with Sugar Stages
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
He Tao Zhi Ma Hu (Sweet Walnut Sesame Soup)
35min
Stir Fried Whole Fish
20min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1h 5min
Hong Kong Bakery Butter Cookies
1h 30min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Traditional Chinese Peanut Cookies
1h 20min
Salted Fish Pork Belly
30min
Pineapple Tarts
1h 30min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Steamed Chicken Essence
1h 10min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Authentic Meat Floss
1h 40min