Dispositivos y accesorios
XO sauce
Prep. 20min
Total 1h 50min
1 Total recipe
Ingredientes
-
dried scallops (see Tips)40 g
-
boiling water150 g
-
peanut oil (see Tips)200 g
-
fresh long red chillies trimmed and deseeded6
-
dried shrimp (see Tips)60 g
-
eschalots80 g
-
garlic cloves2 - 3
-
fresh ginger peeled and cut into slices (1 cm)40 g
-
smoked bacon cut into pieces (1 cm)100 g
-
fresh bird's eye chilli deseeded, if preferred1
-
light soy sauce40 g
-
Chinese cooking wine40 g
-
brown sugar1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Proteína
56.7 g
Calorías
2466.9 kJ /
587.4 kcal
Grasa
224.6 g
Fibra
13.3 g
Carbohidratos
20.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Essentials
11 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Yu wan tang (fish ball soup)
40 Min
Authentic Meat Floss
1 Std. 40 Min
Pig's Stomach And White Pepper Soup
3 Std. 15 Min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 Min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 Min
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 Std. 45 Min
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
40 Min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min