Dispositivos y accesorios
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
Prep. 10min
Total 1h 10min
150 g
Ingredientes
-
dried shrimp (see Tips)50 g
-
dried chillies to taste (deseeded if preferred)5 - 7
-
warm water for soaking
-
vegetable oil30 g
-
fresh grated coconut (see Tips)120 g
-
lemongrass white part only, cut into pieces (2-3 cm)1 stalk
-
eschalots30 g
-
garlic cloves2
-
ground coriander½ tsp
-
ground cumin¼ tsp
-
ground fennel seed¼ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 150 g
Proteína
33.8 g
Calorías
2314.3 kJ /
551 kcal
Grasa
39 g
Fibra
10 g
Carbohidratos
13.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Asian Essentials
13 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Nasi impit (compressed rice cakes)
6 Std. 40 Min
Sambal kacang (peanut sauce)
35 Min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1 Std. 15 Min
Serunding Udang Kering (Dried Shrimp Floss)
1 Std.
Red bean ice cream
29 Std. 50 Min
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 Min
Sambal chilli
35 Min
Roti Canai (Roti Prata)
3 Std. 55 Min
Dou sha (red bean paste)
49 Std. 10 Min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15 Min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55 Min