Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish
TM6 TM5

Gluten-free Beetroot Blinis with Horseradish Cream and Crayfish

5.0 (1 valoración )

Ingredientes

Beetroot Blinis

  • 2 medium eggs, separated
  • 280 g cooked beetroot, peeled, cut in pieces (2 cm)
  • 170 g plain yoghurt
  • 120 g buckwheat flour
  • 1 tsp gluten free baking powder
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper
  • 1 Tbsp olive oil, for frying, plus extra as needed

Horseradish Cream

  • 6 sprigs fresh parsley, leaves only
  • 100 g crème fraîche
  • ½ Tbsp creamed horseradish
  • ¼ tsp fine sea salt
  • 1 pinch ground black pepper

Assembly

  • 100 g crayfish tails, cooked

Inf. nutricional
por 1 piece
Calorías
148 kJ / 36 kcal
Proteína
1.6 g
Carbohidratos
3 g
Grasa
1.8 g
Fibra
0.5 g

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas