Dispositivos y accesorios
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
Prep. 25min
Total 2h 20min
30 pieces
Ingredientes
-
parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)400 g
-
unsalted butter diced, plus extra for frying50 g
-
olive oil for frying
-
egg whites from large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
crème fraîche30 g
-
milk30 g
-
rice flour2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
walnut halves80 g
-
honey1 ½ Tbsp
-
Stilton crumbled100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
2 g
Calorías
395 kJ /
95 kcal
Grasa
7.9 g
Carbohidratos
3.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Christmas Day
12 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pea and Courgette Tarts
1h
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1h
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1h 35min
Smoked Salmon and Beetroot Roulade
2h 45min
Lentil Moussaka
3h 30min
Courgette and Avocado Beignets with Feta Cream, Coriander Chilli Pesto and Salad
2h 15min
Mushroom Pâté
1h 30min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Pear and Blueberry Crumble
45min
Plum and Almond Traybake
1h 5min
Mediterranean Courgette Fritters and Salsa
30min