Dispositivos y accesorios
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
Prep. 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
Duck
-
duck breasts, skin on (approx. 170 g each)4
-
fine sea salt4 pinches
-
ground black pepper4 pinches
Blackberry Sauce
-
fresh blackberries250 g
-
caster sugar30 g
Celeriac Mash
-
celeriac peeled, diced (2 cm)800 g
-
water1200 g
-
unsalted butter diced50 g
-
fine sea salt½ tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
801 mg
Proteína
51 g
Calorías
2107 kJ /
504 kcal
Grasa
22 g
Grasas saturadas
10 g
Carbohidratos
19 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Autumn Dinners
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chicken Liver Parfait
2h 40min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Kedgeree
45min
Slow-cooked Creamy Turkey Stew with Mushrooms
4h
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1h
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min
Broccoli and stilton soup
30min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Luxury Fish Pie with Parmesan and Garlic Sweet Potato Mash
1h 20min