Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 sage leaves, fresh
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon, cut in cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut in pieces
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 carrots, cut in slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut in slices (1-2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade (see tips)
o bien 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2479 kJ / 393 kcal
- Proteína
- 44.3 g
- Carbohidratos
- 7 g
- Grasa
- 42.5 g
- Fibra
- 3.925 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Prawn and Chorizo Paella
45min
Chicken chorizo and chickpea stew
40 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min.
Prawn Saganaki
35min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Quick Lamb Dhansak
45min
Lamb Spezzatino
1hod. 45min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Lamb and Green Bean Casserole
1 Std. 10 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45min
Beef Bourguignon
1h 30 min
Chicken Curry with Spinach
1h 5 min