Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 3 sprigs fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 3 sprigs fresh thyme, leaves only
- 5 sage leaves, fresh
- 1 onion (approx. 150 g), halved
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 70 g bacon, cut in cubes (3 cm)
- 750 g lamb neck fillet, cut in pieces
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 2 carrots, cut in slices (1-2 cm)
- 2 celery stalks, cut in slices (1-2 cm)
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 200 g dry white wine
- 100 g water
-
2
Tbsp meat stock paste, homemade (see tips)
o bien 2 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2479 kJ / 393 kcal
- Proteína
- 44.3 g
- Carbohidratos
- 7 g
- Grasa
- 42.5 g
- Fibra
- 3.925 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25 min
Slow-cooked Lamb Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Beef Bourguignon
1h 30min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20 min
Lamb Spezzatino
1h 45 min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Slow-cooked Chicken in Red Pepper Sauce with Rice
4 Std. 45 Min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3h 20 min
Chicken Breasts Pizzaiola with Celeriac and Potato Purée
1h
Beef in Stout
1 Std. 40 Min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1h 10 min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min