Dispositivos y accesorios
Chicken Liver Parfait
Prep. 20min
Total 2h 40min
10 portions
Ingredientes
Clarified Butter
-
unsalted butter soft400 g
Parfait
-
garlic cloves2
-
shallots halved (approx. 50 g)2
-
unsalted butter soft150 g
-
chicken livers650 g
-
fine sea salt plus extra to taste1 tsp
-
ground black pepper plus extra to taste¼ tsp
-
brandy100 g
-
double cream100 g
-
fresh thyme halved5 sprigs
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
290.2 mg
Proteína
12.1 g
Calorías
2256.8 kJ /
539.4 kcal
Grasa
51.5 g
Fibra
0.5 g
Grasas saturadas
31.6 g
Carbohidratos
3.1 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
A Very Thermomix® Christmas
63 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Cheese Straws
30min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1h 10min
Layered Salmon and Avocado Terrine
3h 35min
Mayonnaise
5min
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25min
Smoked Mackerel Pâté
55min
Smoked Salmon Pâté
5min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48h
Chicken Liver Pate
25min
Fillet of Beef, Mushroom and Stilton Rarebit Tarts with Celeriac Purée
2h 10min
Duck Breast, Red Cabbage and Celeriac
1h 35min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40min