Dispositivos y accesorios
Asparagus with Romesco Sauce
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (opcional) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
6 g
Calorías
917 kJ /
222 kcal
Grasa
19 g
Carbohidratos
5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebrate Spring
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Steamed Sprouts and Cauliflower
20min
Sous-vide Poached Eggs
30min
Houmous
13h 30min
Smashed Plum Tomato Bruschetta with Poached Eggs
40min
Asparagus Stem Soup
55min
Whipped Cream
10min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
25min
Fillet of Beef with Porcini Parmesan Stuffing and Red Wine Gravy
1h 20min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h