Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Oranges in caramel syrup
- 250 g white sugar
- 1070 g water
- 20 g glucose syrup
- 250 g hot water (see Tips)
- 6 oranges,1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)
- 50 g white vinegar
Ginger wafers
- 30 g stem ginger in syrup (see Tips)
- 30 g salted butter, cut into pieces
- 55 g caster sugar
- 45 g plain flour
- 1 egg white
- 300 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2183.1 kJ / 519.8 kcal
- Proteína
- 4.1 g
- Carbohidratos
- 77.4 g
- Grasa
- 22.3 g
- Grasas saturadas
- 14.4 g
- Fibra
- 4.1 g
- Sodio
- 67 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4 Std.
Chana magaj
2u. 30min
Tarte tatin
2h
Shortcrust pastry
5 Min
Honeycomb butter
10 Min
Spicy Cheese Straws
45 min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1 Std.
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4h 55 min
Poached salmon and beetroot blinis
45 min
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7 Std. 25 Min
Boston baked beans
30u. 45min
Spiced pear jam and chorizo
1 Std. 35 Min