Dispositivos y accesorios
Oranges in caramel syrup with ginger wafers
Prep. 30min
Total 4h 30min
6 portions
Ingredientes
Oranges in caramel syrup
-
white sugar250 g
-
water1070 g
-
glucose syrup20 g
-
hot water (see Tips)250 g
-
oranges 1 orange zested and zest reserved, then all oranges peeled (no white pith), pips removed and flesh cut into slices (1 cm thickness)6
-
white vinegar50 g
Ginger wafers
-
stem ginger in syrup (see Tips)30 g
-
salted butter cut into pieces30 g
-
caster sugar55 g
-
plain flour45 g
-
egg white1
-
pouring (whipping) cream (see Tips)300 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
67 mg
Proteína
4.1 g
Calorías
2183.1 kJ /
519.8 kcal
Grasa
22.3 g
Fibra
4.1 g
Grasas saturadas
14.4 g
Carbohidratos
77.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
How sweet it is
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gingerbread pavlova stack
5h 30min
Panna Cotta
6h 15min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7h 30min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Oatcakes
1h
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Lemon curd
20min
Lemon Curd
20min
Chai Tea Powder
15min
Fruit Sauce (Coulis)
10min
Panna Cottas with Peaches and Thyme Syrup
6h 15min