Dispositivos y accesorios
Cranberry and rosemary chutney
Prep. 10min
Total 45min
2 jars
Ingredientes
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Proteína
2 g
Calorías
3922 kJ /
936 kcal
Grasa
3 g
Fibra
15.1 g
Carbohidratos
227 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Homemade Gifts
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Rosemary salt
24h 5min
Olive and fennel grissini
25h 30min
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Frozen Yoghurt Bark
Ninguna valoración
Lemon and caper aioli
15min
Chili Jelly
1h 40min
Peanut Brittle
1h 30min
Olive Spread
5min
Mini Roast Beef, Beetroot Chutney and Horseradish Rolls
45min
Chocolate Salami
4h 5min
Caramelised red onion chutney
24h
Rosemary and sea salt crackers
35min