Dispositivos y accesorios
Cranberry and rosemary chutney
Prep. 10min
Total 45min
2 jars
Ingredientes
-
red onions cut into halves150 g
-
sugar220 g
-
red wine vinegar125 g
-
water185 g
-
fresh rosemary needles removed from stalk4 sprigs
-
cinnamon stick1
-
black peppercorns10
-
dried bay leaf1
-
ground nutmeg¼ tsp
-
dried cranberries340 g
-
fine salt2 pinches
-
black pepper, ground2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 jar
Proteína
2 g
Calorías
3922 kJ /
936 kcal
Grasa
3 g
Fibra
15.1 g
Carbohidratos
227 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Homemade Gifts
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Spiced pear jam and chorizo
1h 35min
Brown sugar spice rub
5min
Spiralized sweet potato curry rosti
30min
Lemon meringue tarts
25h 30min
Everyday gourmet butter
35min
Rum baba
3h
Pork belly with noodles and chilli miso sauce (TM6)
4h 20min
Orange Campari marmalade
1h 35min
Cheat's sourdough
74h
Cottage cheese
4h 30min
Barbecue sauce
1h 40min
Traditional gluten free French vanilla canelé
49h 5min