Versiones compatibles
Lemon and Herb Salmon Burgers with Parmesan Courgettes
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Parmesan Courgettes
- 60 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 60 g white bread, cut in pieces
- 1 medium egg
- 1 tsp fine sea salt
- 500 g courgettes, cut in batons (5 cm x 1 cm)
Mayonnaise
- 150 g sunflower oil
- 1 medium egg
- 2 pinches ground black pepper
- ½ tsp fine sea salt
- 1 tsp vinegar
- 2 tsp Dijon mustard
Salmon Burgers
- 60 g shallots, halved
- 5 g fresh dill leaves
- 1 Tbsp fresh tarragon, cut in pieces
- 400 g fresh salmon fillets, skinless, cut in pieces
- 80 g frozen green peas
- 1 Tbsp grated lemon zest
- ½ tsp fine sea salt
Serving
- 2 Tbsp olive oil
- 4 burger buns
- 160 g cherry tomatoes, halved
- 8 green lettuce leaves, for serving
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4110 kJ / 982 kcal
- Proteína
- 40 g
- Carbohidratos
- 53 g
- Grasa
- 68 g
- Fibra
- 4.1 g
Recetas alternativas
Salmon en Croute with Lemon Risotto
45 min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35min
Prawn Saganaki with Feta
35min
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30 min
One-pot Moussaka
30 min
Chicken and Spelt Salad
1h 15min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50min
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 Min
Chicken Tagine with Prunes, Figs and Honey
45 min