Dispositivos y accesorios
Crispy Aubergine on Creamy Kohlrabi
Prep. 35min
Total 1h
4 portions
Ingredientes
-
aubergine (approx. 250 g), sliced in rounds (5 mm)1
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
fresh dill leaves only½ bunch
-
tortilla chips vegan100 g
-
water600 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), vegan, crumbledvegetable stock paste, homemade vegan (see tip)1 heaped tsp
-
kohlrabi diced (1 cm)400 g
-
plain flour4 Tbsp
-
cornflour2 Tbsp
-
vegan cream cheese100 g
-
agave syrup1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sunflower oil for frying
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7 g
Calorías
1390 kJ /
333 kcal
Grasa
16 g
Carbohidratos
39 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Courgette Omelette
40min
Swiss Rösti (TM5)
Ninguna valoración
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1h
Seitan Pie
2h 10min
Seitan Chilli
25min
Nut bolognese
35min
Pea and Courgette Tarts
1h
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20min
Spinach and Ricotta Malfatti - Malfatti di spinaci e ricotta
45min
Courgette side dish
30min