Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Apple purée
- 500 g red apples (approx. 4 apples), peeled, cored and cut into pieces (2 cm)
Cake
- 180 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing (see Tips)
- 400 g spelt flour, plus extra for dusting
- 3 cm piece fresh ginger, peeled
- 3 eggs
- 150 g coconut sugar (see Tips)
- 1 tsp natural vanilla extract
- 2 tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 tsp ground cinnamon
- 2 tsp ground cloves
Salted caramel sauce
- 120 g salted butter
- 150 g double cream (see Tips)
- 100 g coconut sugar (see Tips)
- ¼ - ½ tsp salt
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 1454.3 kJ / 346.3 kcal
- Proteína
- 5.7 g
- Carbohidratos
- 34 g
- Grasa
- 21 g
- Fibra
- 2.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Apple and date cake
1 Std. 30 Min
Lemon olive oil salted macadamia biscuits
1h 25min
Chocolate and pear cake
1 Std. 30 Min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min
Date, orange and olive oil cake with salted white chocolate ice cream (Shane Delia)
9h 50min
Almond and pear tart
40min
Zucchini banana loaf
1h 45min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Apple, pear and bay leaf cake
1 Std. 15 Min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Apple tea cakes
1 Std. 10 Min
Apple cinnamon muffins
40min